InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

O companie poloneza de transport si expedtii care opereaza pe piata UE isi ofera serviciile

Informatii oportunitate

Cod: BOPL20171211001

Tip: Oferta

Tara: Polonia

Data publicarii: 10.01.2018

Data expirarii: 10.07.2018

51 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

Compania, lider in domeniul serviciilor de transport in regiunea Silezia, poate oferi soluții de transport și logistică, adaptate la cerințele clienților, căutand parteneri in Europa cu care să incheie acorduri de prestări servicii sau acorduri de subcontractare. Compania oferă o gamă largă de servicii de transport și expediții, orientate atat către companii producătoare sau distribuitoare, de dimensiuni mari ori mici. Aceasta deține o vastă experiență in a-și oferi serviciile de transport către companii care activează in domeniul auto. Compania, care operează deja cu parteneri din Germania, Italia, Franța, Spania, Cehia, Croația, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Portugalia și Anglia, deține propria flotă de autovehicule de transport, cuprinzand 100 de unități: seturi de autovehicule cu remorci, semiremorci sau semiremorci de tip MEGA. Intreaga flotă a companiei indeplinește cele mai inalte standarde in ceea ce privește emisiile de agenți poluanți.

 

Compania este interesată in acorduri pe termen lung cu partenerii săi, căutand companii care au nevoie de servicii de transport in Europa, preum și firme proudcătoare ori distribuitoare care nu dețin capacități de transport și care vor să livreze produsele pe continentul european. Partenerul pe care il caută compania trebuie să activeze in domeniul auto: piese de schimb, garnituri, produse din metal sau electronice.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri