InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

O companie poloneza din industria de prelucrare a lemnului ofera mobilier si elemente de lemn pentru gradini

Informatii oportunitate

Cod: BOPL20171127003

Tip: Oferta

Tara: Polonia

Data publicarii: 10.01.2018

Data expirarii: 10.07.2018

51 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

Compania este specializată in proiectarea și realizarea de construcții de lemn și oferă servicii de producție și de subcontractare către companii din UE. De asemenea, aceasta este in căutare de distribuitori pentru elemente de lemn specifice arhitecturii grădinii. Compania este situată in Varșovia, inființată in 2012, iar principalul său obiect de activitate il reprezintă construcțiile din lemn de diverse dimensiuni: de la structuri mici, precum case in copaci, șoproane sau cabane, la construcții mai mari, precum case de vacanță și nu numai, magazii și altele. Compania produce piese prefabricate din lemn, care sunt asamblate la fața locului, cu sau fără materiale de imbinare. De asemenea, compania produce mese, bănci și alte tipuri de mobilier de grădină, precum și căsuțe pentru copii și leagăne.

Compania oferă servicii de subcontractare pentru parteneri din domeniul industriei lemnului, care au nevoie de elemente prefabricate, gata de asamblat, precum și pentru compani care oferă spre vanzare case din lemn, pentru a le oferi elemente precum șoproane, acoperișuri ori foișoare. De asemenea, compania caută distribuitori locali pentru mobilier de grădină realizat din lemn.

 

 

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri