InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Eveniment de lansare a Platformei web MOWE UP

06.07.2018
 

 

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a fost co-organizator la evenimentul de lansare a Platformei web MOWE UP, in  data de 28 iunie 2018, la hotelul Danube din RUSE.

 

Evenimentul de lansare a fost organizat de Institutul European pentru Turism Cultural EUREKA Dobrich, iar Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a fost coorganizator. Alături de cei doi parteneri din proiect, a fost leaderul de proiect Camera de Comerţ şi Industrie Dobrich Bulgaria.

Platforma MOWE UP este un rezultat important al proiectului "MOWE UP - Promovarea mobilităţii forţei de muncă in randul angajaţilor şi persoanelor inactive - Mobility of Workers and unemployed Upgrade", proiect finanţat prin Programul Interreg V-A Romania Bulgaria.

 

Platforma bilingvă MOWE UP este disponibilă tuturor celor interesaţi la adresa https://moweup.eu/ro.

 

Platforma este un instrument pentru autoevaluarea cunoștințelor, competenţelor, abilităților şi o sursă de informații privind legislația muncii, oportunități privind cariera și imbunătățirea, ca premise, pentru mobilitate și ocuparea forței de muncă.

 

La evenimentul de lansare a platformei din Ruse au participat peste 100 de persoane, iar din partea romană au participat 46 de persoane reprezentanţi ai grupului ţintă: persoane inactive in varstă de muncă, persoane care işi caută un loc de munca, organizații și structuri care acționează in calitate de beneficiari și participanți la proiect, parteneri economici şi sociali, autorităţi regionale şi locale, organizaţii comerciale şi de afaceri, ONG-uri alături de mass-media locală.

 

Pentru detalii suplimentare despre proiect, ne puteţi contacta la CCINA Constanţa, persoane de contact: dna Adriana Barothi - coordonator local proiect, telefon: 0241-618475, email: adriana.barothi@ccina.ro sau dna Laura Tirziu - responsabil tehnic, email: laura.tirziu@ccina.ro.

 

 

 

Fisiere atasate

MS Word
proiect mowe-up.doc
proiect mowe-up.doc
846,00 KBytes
18.07.2018 14:20