InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Misiune economica pentru crestere economica in Peru si Chile 23-26 Ianuarie 2013

05.11.2012, sursa: Enterprise Europe Network
 

Cu ocazia celui de-al 4-lea Summit Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibeene - Uniunea Europeana, Vice-presedintele Comisiei Europene si Comisarul pentru Industrie si Antreprenoriat Antonio Tajani va conduce o Misiune pentru crestere economica in Peru si Chile in perioada 23-26 inauarie 2013.

Obiectivul cheie al Vice-presedintelui este sa sensibilizeze liderii politici in privinta importantei unei cooperari mai stranse in UE ca mijloc de generare a cresterii economice si creerii de noi locuri de munca in ambele parti ale lumii. Acesta va fi insotit de oamenii de afaceri de top si companii cu interes deosebit in dezvoltarea legaturilor cu tarile in cauza.Se intetioneaza sa se furnizeze oportunitati multiple pentru intalnirile de afaceri b2b si oportunitati de matchmaking.

Centrele Enterprise Europe se voi implica in sprijinirea participarii companiilor interesate si promovarea misiunii in randurile clientilor.

Ca si in cazurile precedente cele trei obiective ale misiunii pentru crestere economica sunt:

1. - promovarea cresterii economice sustenabile si inclusive in UE si tarile vizitate

2.- sa sprijine companiile din UE, inclusiv IMM-urile, sa exploateze oportunitatile de afaceri din tarile respective; vor fi semnate acorduri politice care vor sat la baza viitoarei cooperari in diferitele sectoare aflate in responsabilitatea Vice-presedintelui Tajani

3.- sa promoveze industria UE in sectoarele tinta prin organizarea de evenimente de matchmaking cu antreprenori locali si participarea la evenimente majore care au loc in aceste tari pe perioada vizitei.

Prezenta in delegatie a managerilor si intreprinzatorilor interesati de cooperarea cu Peru si Chile, va fi cheia misiunii. Misiunea pentru crestere economica este o oportunitate excelenta pentru companii sa identifice noi piete si oportunitati de afaceri in America Latina si Caraibe.

Avand in vedere ca CELAC-EU Business Sunnit vezeaza o arie larga de subiecte, stimuleaza cresterea economica a IMM-urilor, mediul, dezvoltarea sustenabila si dezvoltarea resurselor umane. Evenimentul ofera o platforma pentru afaceri unde afctorii de decizie si liderii din diferite regiuni se pot intalni si impartasi cereri si oferte de afaceri din sectoare inovative, cu mare potential de crestere economica.