InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Saptamana internationala a sigurantei produselor 9-12 noiembrie 2020

10.11.2020
 

 

 

Două noi piețe online Bol.com si EMAG   se alătură altor șapte mari piețe online - Alibaba (pentru AliExpress), Allegro, Amazon, Cdiscount, eBay, Rakuten France și Wish.com - care s-au angajat deja să efectueze o eliminare mai rapidă a produselor periculoase. Companiile vor facilita trimiterea cu mai mare ușurință de către clienți a notificărilor privind produsele periculoase și le vor elimina in termen de două zile lucrătoare de la primirea notificărilor din partea autorităților statelor membre ale UE.

Săptămana internațională a siguranței produselor 2020 va reuni participanți din intreaga lume in cadrul unei conferințe virtuale, pentru a discuta despre modalitățile de consolidare a siguranței produselor la nivel mondial. Evenimentul din acest an se va concentra asupra siguranței produselor in timpul crizei provocate de COVID-19 și asupra modalităților de urmărire și de retragere a produselor periculoase.

Comisia va prezenta și noua sa Agendă pentru consumatori, care stabilește prioritățile și acțiunile Comisiei in ceea ce privește politica privind protecția consumatorilor pentru următorii ani.

Mai multe informații privind Săptămana internațională a siguranței produselor sunt disponibile  aici: https://www.ipsw2020.eu/home

 

Galerie foto

safety.jpg